ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 鎌倉女子大学紀要 ISSN2423-8635
  2. 紀要 31巻

植物性ミルクを用いたフローズンデザートの特性

https://doi.org/10.18990/0002000022
https://doi.org/10.18990/0002000022
364b0740-2429-4ebf-a2f7-725c2206639c
名前 / ファイル ライセンス アクション
武藤.pdf 武藤.pdf (777 KB)
license.icon
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2024-11-28
タイトル
タイトル 植物性ミルクを用いたフローズンデザートの特性
タイトル
タイトル Characteristics of Plant Milk-Based Frozen Dessert
言語
言語 jpn
キーワード
主題 植物性ミルク, フローズンデザート, 豆乳, アーモンドミルク, オーツミルク, アレルゲンフリー, Plant milk, Frozen dessert, Soybean milk, Almond milk, Oat milk, Allergen-free
著者 武藤,信吾

× 武藤,信吾

ja 武藤,信吾

ja-Kana ムトウ,シンゴ

Search repository
著者(英)
言語 en
抄録
内容記述 植物性ミルクとして豆乳、アーモンドミルク、オーツミルク、増粘剤として片栗粉、コーンスターチを使用してフローズンデザートを作成し、オーバーラン、離水量の測定をして、その特性を検討した。豆乳と片栗粉の組み合わせがフローズンデザートとして適していると考えられた。卵および乳製品不使用のフローズンデザートとして植物性ミルクの活用方法について提案した。
抄録(英)
Frozen desserts were prepared using soy milk, almond milk, and oats milk as plant milks, and potato starch and cornstarch as thickeners. These characteristics were examined by measuring overrun and water release after thawing. The combination of soy milk and potato starch was considered suitable for allergen-free dessert. In this paper, we proposed that plant milk-based frozen dessert prepared by egg and dairy free products.
bibliographic_information ja : 鎌倉女子大学紀要
en : The Journal of Kamakura Women's University

巻 31, p. 109-113, 発行日 2024-01-31
出版者
出版者 鎌倉女子大学
item_10002_source_id_9
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 9199780
item_10002_source_id_11
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN10434900
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2024-11-27 03:44:20.318806
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3